DETTA ÄR BUDWHEELS

Så här går det till


Söker du bud och transport för dina privata ägodelar eller företagsgods? Eller vill du hyra replokaler, egen arbetsplats eller fordon för egen transport? Budwheels är svaret!

Unika lösningar


Lastbil på 54 kubikmeter eller en personbil? När och till var vill du att vi transporterar dina gods? Budwheels är en flexibel och smidig budfirma, och med decennier utav erfarenhet och tusentals bud och uppdrag slutförda så kan du känna dig trygg och säker när du väljer Budwheels.

Kontakta oss idag för att komma igång

KONTAKTA OSS

Om Budwheels


Budwheels startade 1985 och vi åtar oss alla sorters av transportuppdrag med glädje. Vi erbjuder bud och transport, hyr ut kontor, replokaler, förråd och lager till alla, vare sig det handlar om privatpersoner, småföretagare eller stora företagsverksamheter. Naturligtvis låser vi aldrig upp dig, utan vi erbjuder både långsiktigt och kortsiktig lösning efter dina villkor.

Här på Budwheels tror vi på pålitlighet och kvalitet. Behovet för transporter och att hyra lokaler och förråd blir allt större, och vare sig det handlar om lagerhantering för privatpersoner, småföretagare, myndigheter eller större företagsverksamheter så ska det vara enkelt, tryggt och smidigt. Vi är flexibla och anpassar oss efter varje kunds behov, oavsett bransch eller typ av gods. Vi har lång erfarenhet utav transport, lager och förråd, och vår kunniga personal når du på 08-82 07 00.