VI HJÄLPER FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER MED BUD OCH TRANSPORTER I STOCKHOLM

Bud & Transporter

Budwheels erbjuder lösningar för alla sorters behov av transporter. Vi har Bud och Transport där vi erbjuder på-och avlastning från din destination till lager i Frihamnen eller Hammarby Sjöstad, samt fordonsuthyrning för dig som i din egen takt vill transportera dina gods.

Vi har sedan 1985 utfört flyttar, transporter samt hyrt ut fordon, och är en trygg och pålitlig partner att räkna med.Gör det själv

Budwheels erbjuder fordonsuthyrning av lätta lastbilar på med 17 kubikmeters lastutrymme. Oavsett om du är privatkund eller företagskund så kan du till ett bra pris hyra våra fordon för alla dina transportbehov.Låt oss hjälpa dig

Lagertransport har aldrig varit enklare. Med oss kan du vara trygg och säker att dina gods transporteras på ett korrekt sätt. Vi använder endast professionell utrustning utsedd för alla unika behov.

Mer än transport

Budwheels budfirma erbjuder personlig service, professionella lösningar med effektiva och prisvärda kostnader. Vi har många färdiga erbjuden, och finner du inte en lösning som passar dig så anpassar vi oss efter dina behov och önskemål. Vare sig du söker företagsbud, lokala bud, distribution utav varor och gods, hemleverans eller lagerlösningar så är Budhweels ditt självklara val.

Det som skiljer Budwheels från andra budfirmor är att för oss handlar det inte bara om att transportera en försändelse från punkt A till B. För att erbjuda den bästa upplevelsen krävs god kommunikation, största möjliga flexibilitet och lång erfarenhet. Budwheels startade 1985, och har lång erfarenhet utav transport, lager och förråd. Vi vet hur det ska gå till!

Enkelt. Smidigt. Effektivt.

Budwheels är skapat samt opererar med dig i omtanke. Vare sig du vill hyra en budbil och transportera själv eller låta oss göra jobbet åt dig, så är Budwheels budfirma #1. Vi tror på enkelhet, smidighet och effektivitet, och att din försändelse alltid levereras i rätt tid, till rätt plats, och på det sättet som du önskar.

Vi representerar din firma i mötet med dina kunder ifall du beställer ett företagsbud, och vi levererar flitigt paket inom din firma. Att boka bud är alltid enkelt och tydligt hos oss, och vi svarar alltid på dina frågor. Kontakta Budwheels idag - din budfirma och transportfirma.